Bvlgari Diamanten Armbanden: laat je overwinning stralen met vertrouwen

Bvlgari diamanten armbanden laten een blijvende indruk achter, een stralend symbool van vertrouwen en kracht, en een tijdloze schat om voor altijd te koesteren.

Make a statement with Bvlgari’s stunning collection of bvlgari bracelets. From the iconic bvlgari Serpenti bracelet to the elegant bvlgari bracelet mother of pearl, each piece is crafted with exquisite attention to detail.

Discover the bvlgari divas dream bracelet, bvlgari serpenti diamond bracelet, bvlgari serpenti viper bracelet and the coveted bvlgari zero1 bracelet. Discover More and let your victory shine through with confidence.

Bvlgari Diamond Bracelets

Bvlgari Yellow Gold Bracelet

Bvlgari Zero1 Bracelet

Bvlgari Bracelet Mother of Pearl

Bvlgari Bracelet White Gold

Bvlgari Bracelet Women

Bvlgari Divas Dream Bracelet

Bvlgari Gold Bracelets

Bvlgari Rose Gold Bracelet

Laat de Bvlgari Armbanden een weerspiegeling zijn van jouw innerlijke licht

Bvlgari-armbanden staan bekend om hun voortreffelijke vakmanschap en design. Elke armband is een bewijs van het engagement van het merk voor kwaliteit en excellentie. De armbanden zijn gemaakt van alleen de beste materialen, waaronder goud, diamanten en edelstenen, en zijn vervaardigd met de grootste zorg en aandacht voor detail.

Van de klassieke Bvlgari Serpenti-armband tot de moderne Bvlgari Zero1-armband, elk stuk is uniek en heeft zijn eigen verhaal te vertellen. Bvlgari Serpenti-armbandZo is bijvoorbeeld geïnspireerd door de slang, een symbool van eeuwigheid en vernieuwing. Het heeft een flexibel lichaam dat om de pols wikkelt en een kop die is versierd met diamanten of andere edelstenen.

Emily Blunt draagt ​​een Bvlgari Serpenti diamanten armband tijdens de CFDA Fashion Awards.
Emily Blunt draagt ​​een Bvlgari Serpenti diamanten armband tijdens de CFDA Fashion Awards.

The Bvlgari Zero1 armbandAan de andere kant is het een modern en gedurfd ontwerp dat geïnspireerd is op het Colosseum in Rome. Het heeft een strak en eenvoudig ontwerp dat perfect is voor dagelijks gebruik.

Soorten Bvlgari armbanden

Bvlgari armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, elk met zijn eigen unieke kenmerken. De Bvlgari Serpenti armband is bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder roségoud, witgoud en geelgoud, en kan worden versierd met diamanten of andere edelstenen.

Anne hathaway in bvlgari serpenti diamond bracelet
Anne hathaway in bvlgari serpenti diamond bracelet

De Bvlgari Zero1 armband daarentegen heeft een gedurfd en modern ontwerp dat perfect is voor degenen die een statement willen maken.

Andere populaire Bvlgari armbanden zijn onder andere De voortreffelijke Bvlgari Divas Dream-armband, which is inspired by the iconic fan-shaped mosaics of ancient Rome, and the Bvlgari Viper armband, dat een flexibel ontwerp heeft dat doet denken aan de slang. Elke armband is een kunstwerk, vervaardigd met de grootste zorg en aandacht voor detail.

Lady kitty spencer in bvlgari serpenti viper bracelet
Lady kitty spencer in bvlgari serpenti viper bracelet

Beroemdheden die dol zijn op Bvlgari-diamanten armbanden

Bvlgari armbanden zijn een favoriet onder beroemdheden en influencers over de hele wereld. Van Hollywood A-lijsters tot mode-iconen, veel bekende mensen zijn gespot met Bvlgari armbanden op de rode loper en bij andere high-profile evenementen.

Dua lipa in Bvlgari diamanten armband
Dua lipa in Bvlgari diamanten armband

Enkele van de beroemdste mensen die zijn gezien met het dragen van Bvlgari-armbanden zijn Zendaya, Lily Aldridge, Anne Hathaway, Lady Kitty Spencer en Blackpink Lisa. Elk van deze beroemdheden heeft geholpen om het profiel van het Bvlgari-merk te verhogen en de populariteit ervan onder consumenten te vergroten. Door het dragen van Bvlgari-armbanden hebben deze beroemdheden laten zien dat het merk synoniem is met luxe, elegantie en verfijning.

Hoe draag je de Bvlgari Serpenti-armband

Behandel een krachtig icoon voorzichtig: pas het soepele lichaam van de Bvlgari Serpenti Viper-armband aan om uw pols van staart tot kop op delicate wijze te omarmen.

Als je een Bvlgari-armband in je eigen garderobe wilt opnemen, zijn er een paar tips om in gedachten te houden. Omdat de armbanden van het merk vaak vrij gedurfd en statement-making zijn, is het het beste om ze te combineren met eenvoudigere, meer ingetogen outfits. Een Bvlgari-armband kan de perfecte finishing touch zijn bij een little black dress of een strak pak, en voegt een vleugje luxe en verfijning toe aan je look.

Als het gaat om de zorg voor en het onderhoud van uw Bvlgari armband, zijn er een paar belangrijke stappen te volgen. Ten eerste is het belangrijk om uw armband schoon en droog te houden. Vermijd blootstelling aan water of chemicaliën en veeg het af met een zachte doek na het dragen om eventuele oliën of vuil te verwijderen. Als u tekenen van schade of slijtage opmerkt, breng uw armband dan naar een professionele juwelier voor reparatie.

Geschiedenis van Bvlgari

In 1884 richtte Sotirio Bulgari, een begenadigd zilversmid uit Griekenland, het merk op in Rome. Vanaf het begin kreeg het een reputatie van Italiaanse excellentie dankzij de uitzonderlijke vakmanschap en prachtige sieradenstukken.

Door de jaren heen hebben de daaropvolgende generaties van Bulgari-familieleden een unieke stijl ontwikkeld die wordt gekenmerkt door een harmonieus samenspel van levendige kleuren, vakkundig gebalanceerde verhoudingen en onmiskenbare motieven die de Romeinse erfgoed van het merk vieren.

Bergman ingrid film la vendetta della signora - 1963
Bergman ingrid film la vendetta della signora – 1963

Terwijl Bulgari diep respect toonde voor zijn culturele erfgoed, introduceerde het consequent innovatieve ideeën die de vastgestelde normen van de sieradenindustrie verstoorden en nieuwe trends creëerden die emblematisch werden voor het hedendaagse ontwerp.

De prachtige zilveren ornamenten van Sotirio Bulgari waren zeer gewaardeerd door Engelse toeristen die de traditionele Grand Tour ondernamen en voorspoed brachten voor het bedrijf.

Na het succes van de eerste winkel aan de Via Sistina werden er extra winkels geopend op de Via Condotti en andere populaire toeristische bestemmingen. Toen Sotirio's zoons Giorgio en Costantino zich bij hem voegden in het bedrijf, stelden zij voor dat de focus van de familieonderneming werd verlegd naar hoogwaardige sieraden om zo uit te breiden en te profiteren van de rijke erfenis in zilversmeden.

Tijdens de jaren 1920 hielden de eerste pogingen van Bulgari in de haute joaillerie zich aan de conventies van de klassieke Franse school, met geometrische, gestileerde Art Deco-ontwerpelementen die platina en diamanten combineerden.

Echter, toen de jaren 40 aanbraken, begon de authentieke Italiaanse Bulgari-stijl vorm te krijgen, waarbij werd ingespeeld op de warme, zonovergoten tinten van geelgoud en de sierlijke, kronkelige vormen die iconisch zouden worden voor de Serpenti-lijn.

In het midden van de jaren '50 ging Bulgari nog een stap verder door gedurfde combinaties van edelstenen en gekleurde stenen te introduceren, die een gedurfde chromatische levendigheid uitstraalden

In de jaren '50 en '60 maakte het Dolce Vita-tijdperk van Rome een fascinerende bestemming voor Hollywood-filmmakers, wat leidde tot de productie van extravagante epossen en legendarische films die bekend werden als "Hollywood aan de Tiber".

Iconische films zoals Roman Holiday en La Dolce Vita transformeerden de Eeuwige Stad in een magische plek waar iedereen naar verlangde. Ondertussen waren sterren als Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn, Ingrid Bergman, Grace Kelly en Anita Ekberg gefascineerd door de Bulgari-winkel aan de Via Condotti en toonden ze hun passie voor Bulgari-juwelen zowel op als naast het scherm.

Bulgari-creaties hebben in meer dan 40 films het zilveren scherm gesierd, van Never So Few met Gina Lollobrigida tot Casino met Sharon Stone en zelfs Mission: Impossible met Tom Cruise. Onze prachtige stukken hebben talloze rode lopers versierd op prestigieuze evenementen zoals de Academy Awards, de Golden Globes en filmfestivals van Cannes tot Venetië.

Geïnspireerd door de koepels van de skyline van Rome, kwam de cabochon naar voren als een kenmerkende eigenschap van het merk, die de levendige kleuren van de edelstenen versterkte en Bulgari's reputatie als pionier van innovatief sieradenontwerp verstevigde.

Leonie hanne in bvlgari viper bracelet
Leonie hanne in bvlgari viper bracelet

Gedurende de jaren 80 en 90 bleef Bulgari voorop lopen op het gebied van sieradeninnovatie, door unieke, aanpasbare stukken te introduceren die moeiteloos konden worden gedragen van overdag tot 's avonds.

Modulaire sieraden bleken de ideale oplossing te zijn om te voldoen aan de behoeften van hedendaagse vrouwen: een enkel, opvallend ontwerpelement diende als basis dat kon worden gerepliceerd en gecombineerd met een diverse reeks edelstenen, variërend van hematiet tot koraal tot diamanten pave.

De slang, een symbool van wijsheid, wedergeboorte en vitaliteit, is sinds de oudheid een terugkerend motief in sieraden, beladen met fascinerende mythen en dienend als zowel ornament als talisman.

BVLGARI was een van de eerste juweliers van de twintigste eeuw die dit eeuwenoude motief omvormde tot een horloge. In de late jaren 1940 waren de gestileerde modellen van BVLGARI voorzien van gepolijste geelgouden slangen met flexibele Tubogas-banden of gouden mesh. Latere versies verkenden elke mogelijke vorm van kast en wijzerplaat, terwijl de materialen varieerden van goud tot staal.

Khloe Kardashian in Bvlgari-armband van witgoud
Khloe Kardashian in Bvlgari-armband van witgoud

In de jaren zestig werden de schubben van de slang gesimuleerd met talloze afzonderlijke elementen, en de horlogekast was verborgen binnenin de kop van de slang. In de jaren zeventig gaf de Tubogas-techniek de slanghorloges van BVLGARI een ultramodern uiterlijk.

De slang kronkelt door de geschiedenis van BVLGARI in zowel realistische als geometrisch abstracte vormen, als belichaming van de kenmerken van het merk, waaronder een liefde voor kleur, de juxtapositie van materialen, onmiskenbare draagbaarheid en geavanceerde goudsmidtechnieken.

Wat betekent de Serpenti-armband??

De Serpenti-armband is geïnspireerd op de slang, die een belangrijk symbool is voor het merk Bulgari. De slang staat symbool voor wedergeboorte en transformatie, omdat hij zijn huid afwerpt en opnieuw verschijnt. De Serpenti-armband vangt de essentie van de slang, met zijn sierlijke ontwerp en sprankelende diamanten. Het staat voor een tijdloze elegantie die zowel klassiek als modern is.

Wat betekent de slang voor het merk Bulgari?

De slang is een krachtig symbool voor het merk Bulgari, dat wedergeboorte, transformatie en vitaliteit vertegenwoordigt. Het is een motief dat door de geschiedenis van het merk heen is gebruikt, in verschillende vormen, van armbanden en kettingen tot horloges en handtassen. De slang vertegenwoordigt het engagement van het merk voor tijdloze elegantie, evenals zijn vermogen om zich te transformeren en te evolueren met de tijd.

Les bijoux Bulgari en valent-ils la peine ?

Oui, les bijoux Bulgari en valent la peine. La marque est connue pour son savoir-faire exquis, son attention aux détails et l'utilisation des matériaux de la plus haute qualité. Chaque pièce est créée avec précision et soin, garantissant qu'elle résistera à l'épreuve du temps. Les bijoux Bulgari sont également un symbole de statut, représentant le luxe, le style et la sophistication. C'est un investissement judicieux qui ne fera qu'apprécier en valeur avec le temps.

Wat is het verschil tussen BVLGARI en Bulgari?

Er is geen verschil tussen BVLGARI en Bulgari, behalve de spelling. BVLGARI is gewoon de manier waarop de naam van het merk in het logo wordt gespeld. Het merk is opgericht in Italië in 1884 door Sotirios Bulgari, en de naam is in de loop der jaren zowel met als zonder de "V" gespeld. De uitspraak is echter hetzelfde, met de klemtoon op de tweede lettergreep.

Vittoria in bvlgari bracelet white gold
Vittoria in bvlgari diamond bracelets white gold

Tot slotBvlgari is een merk dat synoniem is geworden voor luxe, verfijning en elegantie. Van het iconische Serpenti-ontwerp tot de gedurfde en opvallende B.zero1-collectie, Bvlgari-armbanden zijn enkele van de meest begeerde en gewilde sieraden ter wereld.

Of je nu al lange tijd fan bent van het merk of gewoon op zoek bent naar een prachtig en uniek accessoire om toe te voegen aan je collectie, een Bvlgari-armband zal er zeker voor zorgen dat je overwinning vol zelfvertrouwen straalt.

Waarom neem je vandaag niet eens een kijkje in de uitgebreide collectie van het merk? Van de Bvlgari slangenarmbanden to the bvlgari yellow gold bracelet and bvlgari zero1 bracelet, there’s sure to be a design that speaks to your unique sense of style. So go ahead and indulge in the luxury and elegance of Bvlgari today!

Explore Top-Shelf Luxury Fashion, Handbags, Jewelry, Shoes, Apparel, & Celebrity Style At Luxury Krasa.

 • FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA
 • INFO
 • Contact us
 • About
 • Privacy
 • Terms
 • Advertise
 • Accessibility
 • SEE MORE
 • Handtassen
 • Schoenen
 • Sieraden
 • Celebrity Style
 • Klaar om te dragen
 • Huidverzorging

Subscribe For Luxury Krasa Updates

Luxury Krasa - Shop Designer Luxury Fashion Style
Logo
Register New Account